Verdensledene selskap

Om TracTrac

TracTrac ble grunnlagt i 2005 og eies og drives av gründerne. Vi kommer alle fra en lang bakgrunn innen idrett som eliteidrettsutøvere eller trenere og bygger på en sterk lidenskap for å vise sporten vår for verden og levere spenningen, forståelsen og viktige øyeblikkene i idretter som ellers er vanskelig å følge.

Oppdraget

En rekke sportsaktiviteter er ikke publikumsvennlige da de forsvinner ut av synet. Ved bruk av sanntid GPS sporing gir vi tilskueren engasjement og spenning.

Teknologi

Ved bruk av GPS informasjon og GSM teknologi sendes informasjonen som omgjøres til levende animasjon i lokalt kartverk.

TracTrac og Seiling

Foto: Morten Jensen

60% av alle oppdrag er relatert til seiling. Alt ifra lokale Opti regattaer til pre-olympiske regattaer. I Norge og Sverige har vi levert til kystnære distanseseilaser for større båter. Norland Offshore Race, Seilmakeren doublehanded, 2Star regattaen, Bohusracet, Skagen Race, Færderseilasen, Asker Rundt. SAP benytter også TracTrac utstyr og data for å rapportere sine animasjoner for Norsk Seilsportliga, foruten SAP er også Swiss timing en internasjonal samarbeidspartner.
I 2014 arrangerte Oslo Seilforening NM i Express med 111 deltagere. Alle seilasene ble dokumentert med TracTrac og var til da vårt største arrangement på bane. Intervju med HMK Harald

Pantaenius Bohusracet med 190 deltagere er til nå største arrangement for båter med handicap.

Seilaser med entypebåter viser et «leaderboard» med vanlig rekkefølge mot aktuelt merke. For båter som konkurrerer med rating vises rekkefølge hvor handicap er hensyntatt. Deltagerne kan i ettertid analysere regattaen legg for legg hvor det forligger en rekke nyttige data.