Mat og Moro

Å lage god mat er i seg selv moro. Ekstra moro blir det når man får anledning til å lage snadder og snaskens til mange andre som setter pris på det du har stelt istand. I løpet av 40 år er det et par varianter man har blitt spesielt god på og som egner seg å lage til mange personer.

Asado – helstekt dyr på grill

Foto: Hans Petter Jensen

Vi har spesialisert oss på helstekt lam. Grillen vi anvender er selvkonstruert og ble anvendt første gang på 1970 tallet. Utgangspunktet er et rått lam på ca 20 kg, 20 sekker med grillkull, 10 liter marinade, 5 timer med grilltid, tollmodighet og godt humør. Resultatet blir himmelsk, og med en god salat, hjemmelaget Focacciabrød og aïoli. Langbord, latter og tango. Kan ikke bli bedre.
Når lammet er ferdig tilbredt så parterer vi det opp og det er klart for servering.

Paella – et møte mellom sjø og land

Foto: Hans Petter Jensen

Å lage en god Paella er ikke gjort i en fei. Vår Paella tar flere dager å forberede. Til en Paella for 45 porsoner kreves det 9 liter med god, og da menes god kraft. Når alle ingrediensen er vel forberedt lages selve Paellaen sammen med gjestene og forventningene stiger etter hvert som retten trer frem. Etter 30-40 minutter, med en fantastisk lukt og tenner som løper i vann, er retten klar til servering. Godt brød er alltid en god følgesvenn.

Vi har utstyr for ca 15, 25, 45, 60 porsoner.

Gjennomføring

Om noen av ovenstående retter frister, så nøl ikke med å ta kontakt.
For begge rettene så kommer vi med alt utstyr og produserer rettene på stedet. Det er veldig sosialt og alle setter pris på å se god mat blir produsert. Når serveringen er over tar vi med oss alt, og takker for oss.